The Offbeat Slyness - Gloomy Sunday

Lite tips på dekoration

Posted April 20, 2017, 12:57 p.m. By lark Tags: Dekoration


Jag gillar ju som ni kanske märkt att dekorera med burkar. Har man en stor familj som älskar att äta sylt så lär man ha flera glasburkar som bara ligger och skräpar till slut. Men är man inte en familj som konsumerar en massa glasburkar så kan man enkelt köpa online till dessa tips som jag kommer dela med mig utav nu.

Att dekorera med glasburkar är inte så svårt som man tror och man kan göra det väldigt enkelt för sig själv. Så här kommer nu en lista på saker man kan göra med sina burkar.

Tips 1.

Man kan (som på bilden) använda sig utav lite större glasburkar och hälla i lite snygga stenar, jord och små plantor. Gärna plantor som inte behöver så mycket vatten (eller helt enkelt plastblommor). Man kan dekorera med lite fin mossa, lite större stenar i olika färger och så vidare.

Tips 2. 
Har man barn hemma kan man göra detta projektet tillsammans med dem. Man kan då låta barnen måla burkarna i glada färger. Sedan kan man förvara pennor och penslar i dessa glasburkar. Ett kul projekt med en praktisk förvarings lösning.

Tips 3.
Är man en person som är förtjust i den mer shabby chic stilen så passar detta tipset in på dig. Man kan väldigt enkelt förvandla vanlig glasburkar till dekoration till hemmet. Man kan köpa hem lite snygga snören och använda sig av olika tyger man tycker är fina (spets är något som passar jättebra till detta). Man knyter snören och tyg runt burkarna och sedan kan man använda dem som fina små ljuslyktor. 

Tips 4.
Har man lite färgglad sand i sin närhet kan man fylla dessa glasburkar med det och ha som dekoration i bokhyllorna. Stenar kan också bli fint om man hellre vill ha det. Snäckor kan också bli väldigt tjusigt också.